Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Листа од Еразмус + конкурс февруари - март 2023

Почитувани студенти,
Конкурсот за Еразмус+ објавен во февруари 2023 година заврши во предвидениот рок. По прегледување на целокупната документација и спроведените интервјуа, а согласно со критериумите за избор на кандидати, Комисијата за разгледување на апликации од страна на студенти заинтересирани за Еразмус + програмата донесе одлука за избор на следниве кандидати: Ранг листа официјална март 2023(.pdf)