Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Пријавување на испити во Априлска (дополнителна) сесија 2023 година

Се информираат студентите од сите три циклуси на студии за предвидените термини за реализација на испити во Априлска (дополнителна) сесија:
Пријавување на испити: од 27.3.2023  г.(00:00 часот) до (заклучно со) 9.4.2023 г. (23:59 часот);
Полагање на испити: од 10.4.2023 г. до (заклучно со) 28.4.2023 г.

Потребни уплати за пријавување на испит за прв циклус на студии:

Потребни уплати за пријавување на испит за втор и трет циклус на студии:

520 = 500 денари за пријавување на испит + 20 денари за пријава
Наведените суми се однесуваат за пријавување на еден испит.