Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Пријавување на испити во Февруарска (двојна) сесија 2022 година

Се информираат студентите од сите три циклуси на студии за предвидените термини за реализација на испити во Февруарска (двојна) испитна сесија:

  • Пријавување на испити: Од 18.01.202(00:00 часот), до (заклучно со) 24.01.202(23:59 часот),
  • Полагање на испити:
    • Февруарска Прва сесија 2021/2022 година: Од 26.01.202до (заклучно со) 07.02.2022, и
    • Февруарска Втора сесија 2021/2022 година: Од 08.02.2022 до (заклучно со) 20.02.2022

Потребни уплати за пријавување на испит за прв циклус на студии:

Потребни уплати за пријавување на испит за втор и трет циклус на студии:

Приходна шифра

Сума

723013

520

Административна такса

100

520 = 500 денари за пријавување на испит + 20 денари за пријава

Наведените суми се однесуваат за пријавување на еден испит.