Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Пријавување на испити во Декемвриска (дополнителна) испитна сесија 2021 година за прв циклус на студии

Се информираат студентите од прв циклус на студии дека термините за реализација на испити во Декемвриска (дополнителна) испитна сесија 2021 година се:

- Пријавување на испити: Од 04.12.2021 (00:00 часот), до (заклучно со) 10.12.2021 (23:59 часот),

- Полагање на испити: Од 13.12.2021 до (заклучно со) 19.12.2021.

Факултети за кои важи сесијата: Факултет за музичка академија, Земјоделски факултет, Факултет за туризам и бизнис логистика, Економски факултет и Правен факултет.

Тарифникот за пријавување на испити е прикажан во продолжение:

Прв циклус на студии: