Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Продолжен рок за упис на парен семестар

Се информираат студентите од прв циклус на студии дека рокот за упис на парен семестар во учебна 2020/2021 година е продолжен заклучно со  21.02.2021 (23:59 часот).  

Предуслови за упис на парен семестар:

- Заверен непарен семестар;

- Расположливи средства од: