Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Временска рамка за поднесување на барања и изјави од студентите за промена и регулирање на статусот на универзитетот

 

- барање за паралелно студирање - од 15 август до 1 септември:

- барање за премин на други студии – од – до

- барање за мирување на обврските – од – до