Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Документи што студентите може да ги преземат од web страницата на универзитетот

- изјава за активирање на студии

- изјава за стекнување на статус на вонреден студент (ОБ.07.45 Изјава за вонредно студирање)

- барање за паралелно студирање

- изјава за стекување на статус на вонреден студент

- барање за премин на други студии

- барање за мирување на обврските од статусот студент

- Пакетот на обрасците за изработка на дипломски труд (пријава за изработка на дипломски труд, тема за дипломски труд, потврда за позитивна оценка на писмениот дел на дипломскиот труд и пријава за јавна одбрана на дипломскиот труд).

- Пакетот на обрасците за полагање на завршен испит (пријава за полагање на завршен испит, тема на завршен испит, потврда за позитивна оценка на писмениот дел од завршниот испит, пријава за комисиско полагање на завршен испит);

- Документација за реализирање на процедурата за администрирање на апсолвентски стаж;