Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

СООПШТЕНИЕ ЗА ДОКТОРСКИ СЕМИНАР 9-10.03.2021г.

Се известуваат  заинтересираните студенти на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на Медицински науки и Здравство дека ќе се одржи Докторски семинар за студентите на трет циклус - докторски студии со користење на алатките за учење на далечина (Microsoft Teams), достапни на УГД.

Повеќе...

Соопштение за јавна одбрана на докторската дисертација

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов:  „Дигитализација во хотелиерството: Примена на big data  во хотелското гостинско искуство“ на англиски јазик „Digitаlization in hospitаlity: Implementation of big data applied in the hotel guest experience”  од Цветанка Ристова.

Повеќе...