Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 •    

Ректорат

 

Локација

Ректор Генерален секретар Проректори Јавни набавки

 

 
Адреса

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија 

 

Факултети

Кампус 1

Кампус 2

Ликовна академија
 • Тел: 032 550 062
Музичка академија
 • Тел: 032 550 081
Филмска академија
 • Тел: 032 550 062
Земјоделски факултет
 • Штип-Тел: 032 550 071
 • Кавадарци-Тел: 032 550 253
 • Струмица-Тел: 032 550 250
Машински факултет
 • Штип-Тел: 032 550 033
 • Струмица-Тел: 032 550 250
Електротехнички факултет
 • Штип-Тел:
 • 032 550 071
 • 032 550 083
 • 032 550 594
 • Радовиш-Тел: 032 550 662
Технолошко-технички факултет
 • Штип-Тел:
 • 032 550 594
 • 032 550 033
 • Пробиштип-Тел: 032 550 662
Факултет за информатика
 • Тел: 032 550 064
Факултет за природни и технички науки
 • Штип-Тел: 032 550 083
 • Скопје-Тел: 032 550 129
 • Кавадарци-Тел: 032 550 074
 • Пробиштип-Тел: 032 550 900
 • Прилеп-Тел: 032 550 774
   

Кампус 3

Кампус 4

Факултет за медицински науки
 • Тел: 032 550 078
 • Тел: 032 550 070
 • Тел: 032 550 868
Економски факултет
 • Штип-Тел:
 • 032 550 061
 • 032 550 066
 • Струмица-Тел: 032 550 250
 • Скопје-Тел: 032 550 129
Правен факултет
 • Штип-Тел: 032 550 081
 • Струмица-Тел: 032 550 250
 • Скопје-Тел: 032 550 129
Филолошки факултет
 • Тел: 032 550 068
Факултет за образовни науки
 • Штип-Тел: 032 550 062
 • Струмица-Тел: 032 550 578
Факултет за туризам и бизнис логистика
 • Штип-Тел: 032 550 331
 • Гевгелија-Тел: 032 550 350
 • Скопје-Тел:
 • 032 550 129
 • 032 550 831