Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Промотивен настан во рамките на Жан Моне проектот ЕУ E-здравствено право и Северна Македонија - од тековна практика до имплементација

На 17.12.2020 со почеток во 11:30

Почитувани, студенти, колеги, здравствени работници и граѓани ве покануваме на Промотивен настан во рамките на Жан Моне Проектот ЕУ E-ЗДРАВСТВЕНО ПРАВО И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА - ОД ТЕКОВНА ПРАКТИКА ДО ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА.

На 17.12.2020 со почеток во 11:30 часот on-line ќе презентираме, дебатираме и споделуваме искуства од областа на правото, медицината, инженерството во медицината и сајбер безбедноста во здравствениот систем. Пријавете го вашето присуство на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. . Детали за програмата на следниот линк:

ПРОМОТИВЕН НАСТАН 17.12.2020 (Четврток) ПРОМОТИВЕН НАСТАН 17.12.2020 (Четврток)