Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    
Утре (1 јули 2021 г.) се отвора Електронската платформа за пријавување на новите студенти на УГД.
Претставници на Универзитетот „Фират“ во Турција неодамна беа во работна посета на Универзитетот „Гоце Делчев“. На средбата се разговараше за продлабо...
Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и оваа година преку ослободување од партиципација ќе ги стимулира најдобро рангираните бруцоши, оние кои ќе се зан...
Во рамките на заедничкиот проект и иницијатива DIM-ESEE 2, Факултетот за рударство, геологија и нафтено инженерство при Универзитетот во Загреб, Хрват...