Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    
Илија Ивановски е првиот студентски правобранител на Универзитетот „Гоце Делчев“...
На Научна конференција со наслов „Критични предизвици на животната средина во земјите од Западен Балкан“ универзитетски професори и експерти од регион...
Универзитетот „Гоце Делчев“ денес потпиша Меморандум за соработка со Бирото за регионален развој.
На некои факултети денес беше одржан првиот академски час.
Новата студиска година официјално започнува утре, а првите академски часови ќе се одвиваат согласно распоредите на факултетите.
Ректорската управа на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип донесе Одлука за подготовка за организирање на онлајн настава во претстојниот непарен семеста...
Hide Main content block