Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    
Објавен е Конкурсот за Упис на студенти во прва година на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип.
Претседателот Стево Пендаровски го врачи признанието „Инженерски прстен“ на 12 најуспешни студенти кои дипломирале на факултетите што негуваат инженер...
Проф. д-р Дејан Мираковски победи на изборите кои се организираа за нов ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“.
Универзитетот „Гоце Делчев“ оваа година избира нов ректор со мандат од три години. За оваа позиција годинава има шест кандидати.