Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Спорт и рекреација во Струмица

 

Се известуваат студентите од прва година на Eкономски факултет, Земјоделски факултет, Филолошки факултет, Машински факултет – Струмица дека наставата по предметот Спорт и рекреација ќе започне на 07.11.2019 година (четврток) во 15.00 часот пред спортската сала Парк.

Првата активност ќе биде пешачење и активности во природа. Студентите потребно е да бидат во спортска опрема и со себе да носат вода и резервна опрема. Дополнително на самата активност ќе биде дефиниран рапсоредот по групи за сите факултети.

Присуството на настава е заддолжително за сите редовни студенти во прва година на наведените факултети. Наставата ќе ја реализира дипл. проф. по физичка култура м- р Виктор Баџуков.

За сите дополнителни прашања поврзани со реализацијата на предметот, студентите може да се обратат кај одговорниот наставник или да пишат на е – маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Универзитетски спортски и културен центар

Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип