Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Спорт и рекреација во Скопје

Се известуваат студентите од прва година на ФТБЛ (сите студиски групи) дека со наставата по спорт и рекреација во Скопје ќе се започне на 29.10.2019 година во 11.00ч. Зборно место за сите студенти е Паркот кај авиончето.
Студентите треба да бидат во спортска опрема.