Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред за реализација на наставата Спорт и рекреација на дисперзираните студии во Прилеп, Кавадарци и Скопје

Распоред за реализација на наставата Спорт и рекреација на дисперзираните студии во Прилеп, Кавадарци и Скопје, учебна 2018/2019 година – летен семестар

Наставен центар

Факултет

Термини за настава

Место на реализација

Одговорен наставник

Почеток

 

Прилеп

Земјоделски факултет (20)

Техничко – технолошки факултет (20)

ФПТН (сите насоки, 30)

Понеделник, 12.30ч

Вторник,        12.30ч Петок,            12.00ч

 

СОУ„Ристе Ристески-Ричко“

 

Дејан Горгиески

 

01.04.2019

Кавадарци

Факултет за информатика

ФПТН

Петок,             13.15ч

СОУ „Киро Спанџов -Брко“

Сашко Калеов

29.03.2019

 

 

 

 

Скопје

 

 

Факултет за информатика

ФПТН

 

 

Среда, 11.00ч

 

Кеј на Вардар, „Паркот кај авиончето“

Водно – зборно место, паркинг на Средно Водно

Спортски центар „Борис Трајковски“

 

***Распоредот на активности ќе биде во договор со предметните наставници и зависно од временските услови

 

 

Проф. Ване Барбареев

 

М-р Љупчо Нехтенин

 

 

 

03.04.2019

 

*** Првиот час во Скопје на 03.04.2019 година, ќе се реализира на Кејот на Вардар „Паркот кај авиончето“ во 11.00 ч согласно предложениот распоред по групи.

  • Наставата во сите наставни центри започнува во термините дадени во табелата
  • Студентите потребно е да бидат во спортска опрема, соодветна на местото на реализација. За наставата во сала задолжително е да носат чисти патики.
  • За сите дополнителни прашања, студентите може да ги контактираат одговорните наставници во секој наставен центар или одговорните лица од Универзитетскиот спортски центар на следниве е – маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.