Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Пријавување на испити во Мајска (дополнителна) испитна сесија 2019 година

Термините за реализација на испити се:

- Пријавување на испити: од 07.05.2019 (00:00 часот), до (заклучно со) 12.05.2019 (23:59 часот)

- Полагање на испити: од 13.05.2019 до (заклучно со) 10.06.2019.

Тарифникот за пријавување на испити е прикажан во продолжение: