Е-Распоред за непарен семестар 2016/2017 година

Почитувани студенти,

Распоредот за „Спорт и рекреација“ е објавен во е-распоредот.

Од понеделник, 3.10.2016 г., наставата започнува во Штип. Студентите треба да бидат во спортска опрема и да носат чисти патики. Присуството е задолжително за сите редовни студенти во прва година. Во Штип наставата ќе се реализира во Спортската сала „Јордан Мијалков“. Повеќе информации за наставата по спорт и рекреација можете да најдете на следниов линк: http://www.ugd.edu.mk/usc/nastava.html.

Распоредот за останатите наставни центри (Струмица, Радовиш, Кочани, Кавадарци, Скопје и Прилеп) ќе биде истакнат во текот на наредната недела.

Кампус 2