Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
На Земјоделскиот факултет при УГД се одржа Интернационалната конференцијата „1st SCIENTIFIC CONFERENCE FOR CRITICAL ENVIRONMENTAL ISSUES OF THE WESTER...
Општината Гази Баба и Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитетот „Гоце Делчев“ неодамна во Скопје ја организираа манифестацијата...
Универзитетот „Гоце Делчев“ преку одделението за меѓународна соработка го организираше Еразмус денот 2019.
Универзитетот Гоце Делчев преку одделот за радио и ТВ изработи еден нов вид на магазин за сите студенти и средношколци.
Универзитетот „Гоце Делчев“ преку свечен академски час им посака добредојде на близу 1500 нови студенти кои во наредната студиска година ќе бидат дел ...
Конкурсот е отворен од 16 септември 2019 до 10 октомври 2019 година.
Од понеделник (26 август) Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип започнува со реализирање на уписите на нови студенти во студиската 2019/2020 година...
И оваа година продолжува веќе традиционалната поддршка што Универзитетот им ја дава на студентите и на научниците на Универзитетот „Гоце Делчев“...