Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Факултетот за медицински науки при УГД денес одржа еден од првите симпозиуми за кинеска медицина на овие простори...
Проректорот за настава на УГД, проф. д-р Кирил Барбареев, престојуваше во работна посета на Словенија....
Ректорот на УГД, проф. д-р Блажо Боев, присуствуваше на одбележувањето на 40 години од основањето на Факултетот за безбедност во Скопје...
Сепак, на Универзитетот можете да ја чуете мислата – каде оди светот во областа на науката, кои се тие големи вредности кои науката ги даде на нашето време...
Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип во соработка со Локалната самоуправа во градот ќе постави мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот...
Универзитетот „Гоце Делчев“ продолжува со поддршката на научноистражувачката дејност преку својот Фонд за научноистражувачка дејност...
Најдобрите студенти ќе помогнат Македонија да стане подобро место за живеење за сите нас
Конкурс за упис на нови студенти на УГД за втор и трет циклус на студии
Универзитет „Гоце Делчев“ Штип